Wednesday, December 20, 2006

Wow for nogen gutta eg he i klassen!!!!

Tirsdag sist uge va tidenes kveld så føle et must te å skrive et aldri så lide referat. Er du hankjønn så la deg gjerne bli inspirert!!!!
Planen for kvelden va at jentene i klassen sgo ut å spise med de to kvinnelige lederene våre. Me ville gjer noge kosele i lag, og planla å kle oss fint opp. Vi ante ingenting om hvor vi sgo spise, det sgo ver en overraskelse. Kæm liker isje overraskelse? Dette va spennende! Me tok først turen te en kafe og deretter til en park for å ta bilder av alle jentene i lag. Så va me klar for kveldens høydepunkt: mad!
Grunnet forsinkelser så ville vi ikke klare å være tilbake til basen som planlagt så vi stakk innom for å gi beskjed om dette. I det vi ankommer gårdplassen står guttene fint plassert på rekke med skjorte og slips, og isje minst hendene plassert i kross på ryggen. Miri tenker: ååå, så de også sga ut å kose seg og spise...kjekt for de!
DAAA, DON`T YOU GET THE PICTURE MIRI???
Gutta hadde laga en kveld for jentene! Vi ble ført opp til hagen, og der sto det klart en stol til hver av oss med en bøtte med roser og vann for fotbad + et håndkle. Vi ble også tilbud te....meget romantisk stemning. Det kule va at eg ble så sinnsjukt overraska, hadde skam kje pailing. I tillegg va gutta utrolig så utrolig seriøse og alvorlige på en kul og manndig måte. Etter fotbade ble vi ført til middagsbordet der vi fekk servert alkoholfri vin og skamgood mad! Med dessert sef! En av gutta satt på en krakk og spilte gitar i bakgrunnen. Det va også en haug med stearinlys overalt.
wow wow wow I had the time of my life.....alle kvinners sang ble spilt under middagen.
Å bare for å toppe kvelden så hadde de laget powerpoint der en etter en ble hyllet; de hadde skrevet oppmuntringord til hver enkelt. Helt til slutt sang og danset de for oss.
MEGET VELLYKKET KVELD!
Tendenser til høge forventninger til min fremtidige mann nå=)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home